Friday, February 12, 2010

Kekadang macam tak percaya...




Kekadang susah nak percaya. Dengan main muzik, aku berpeluang gi negara orang. Perform kat sana, jumapa kawan baru kat sana dan dapat pengalaman baru kat sana. Tak sangka gak, dah hampir 11 tahun main muzik. Mula dengan suka2 dan sampai sekaran pun suka2 gak. Cuma tak sangka masih boleh kekal bermain dengan kawan2 yang aku kenal lama dan takde background muzik yang proper. Semua main belasah dan dan belajar perlahan2. Dan sekarang pun masih belajar. Alhamdulillah memember tak pernah jemu2 belajar benda baru dan kawan2 yang support pun makin bertambah dan banyak bagi sokongan. Dari kawan yang baru dan kawan yang lama, tak pernah jemu2 bagi idea dan pandangan tentang perkembangan band. Terima kasih kawan-kawan. Korang memang aku tak akan lupakan sampai bila. Cuma kalau aku terlupa, ingat2 kan la yek.. ;)

Kat bawah ada flyer2 yang POH akan perform di Indonesia. Harap2 semuanya selamat. PEACE

4 comments:

~Sasha Farina~ said...

bagusnyer.. suka suka tgk ko happy mcm ni Mal!

paranoid of death said...

thanks..happy ngan benda yang kita suka buat memang best..

NEOFISHY said...

good luck bro....korang mmg best

Shahril Ben Samperna said...

abg azmal..ko dh lupa kt aku la.. ;-)