Thursday, April 21, 2011

Kembali bekerja

Tunang aku yang banyak menjaga aku. :)

Dah 2 minggu aku dapat cuti. Sebab operate perut. Bosan gak rasa bila cuti duduk kat umah, tak boleh nak keluar rumah :). Gara-gara jatuh basikal menyebabkan tisu perut aku koyak lebih kurang sejengkal dan ada darah beku. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Pembedahan ambil masa lebih kurang sejam lebih dekat Hospital KPJ Ampang Puteri. Nasib baik la gak ada insuran syarikat. Jadi boleh la guna. Kalau tak rugi gak la guna insurans sendiri. Nasihat aku pada teman-teman. Ambik la insuran. Bukan apa, untuk masa hadapan kita tak tau apa yang berlaku. At least tak yah la keluar duit banyak sangat. Beli insuran tau :). Terima kasih pada kekasih aku, merangkap tunang..hehehe. Dia la yang jaga aku masa aku kat hospital. Dia gak la yang bawak aku gi kelinik, hospital dan teman aku kat hospital. Terima kasih banyak-banyak. Pengorbananmu sangat dihargai. Terima kasih gak pada teman-teman yang datang melawat. Teman-teman Facebook yang selalu beri doa atas kesihatan keselamatan aku. Aku doakan korang semua sihat dan dikurniakan limpahan rezeki yang banyak.

Baru lepas operate.

Baru lepas operate.

Baru nak gi operate.

Baru nak gi operate.

9 comments:

lamke said...

alhamdullilah mal,janji selamat..risau pulak aku nak p main basikal lg..haha

paranoid of death said...

thanks bro..insyaallah ok..kena berhati-hati je la..jgn lupa amek insuran..kekeke

lamke said...

insyaAllah..aku ada call,tp kau tak jawab..nak pegi melawat.. :)

YUSRAN said...

posting yang sangat bagus ,aku suka ,selamat atas kesembuhan anda ,semoga sehat sehat selalu amin... ,salam kenal .follow back.
http://yusdinu.blogspot.com

make it free said...

alhamdulillah la dah sihat kan,,,dan ermmm saye masih baru dalam blog ni, saye dah follow n i hope kalau boleh datang lablog saye,,, http://buatduitorangmalaysia.blogspot.com/ , bukan pasal duit pun,,, terima kasih kalau sudi follow

-kawan2 lain kalau terbace ni terima kasih kalau awak visit n follow,,,

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

kalau dah boleh buat peace tu kira dah sihat ar tu.. keh3x




.
salam kenal. gua tgh main lompat lompat kijang atas blog orang. :)

MsLisa said...

wow.. leh ambik pic.. lau kat hospital sy, gerenti da kena sound nih.. hehe,, jgn naik beskal lagi ya awang.

ekyn said...

baru je follow blog ni...
tertarik nak comment..
muga cepat sembuh=)

Ana said...

ur welcome syg ;)