Monday, August 3, 2009

Towkey Button Bandar Baru Equinne Park




Pergh..agak lama gak la aku tak update blog ni.. Dok tengok dan baca blog orang jek.. CHess..tahap kemalasan harus ditangani. Nari aku nak citer skit pasal member aku sorang ni.. Dia ni towkey buat button baru dekat area Puchong. Dekat gak la ngan umah aku. Amert namanya. Ada band SKa Punk yang bergelar Stick No Bill. Korang kalau nak dengan lagu diarang. Bleh cari kat diaorang nye Myspesss.. Skang kalau tak silap aku nagh record utk realease EP yg terlatest. Dibawah naungan Nervhous Record yang dipunyai oleh En Nizang. KAlau korang rasa2 nak order button. bleh la contact dia. Amert namanya.. Handsome, segak,tampan, bergaya, mutu dan keunggulan..hehehe.. :)

2 comments:

din said...

lorr.. amert dok kat puchong je ke?? hehe.. leh la mintak tolong buat button band isdp.. huhu.. die punye rate camne kire ek mal?

Nervhous Records said...

1-19 =rm2
20-49 =rm1.50
50-99 =rm1.20
100 ke atas =rm1