Wednesday, July 1, 2009

Ping Pong

Semalam match ping pong antara staff KFC untuk kelayakan ke separuh akhir. Jam 6 aku naik atas jap salin baju. Boleh plak lawan ngan otai ping pong okat KFC ni. Brader ni double ngan aku masa tournament JCORP kat P Gudang bulan lepas. Tournament yang lepas tu kitaorng menang skali jek.. hampeh.. Takde experience dan darah gugup melanda. Tapi semlm aku memang kasi yang tebaik. Aku kalahkan brader tu ngan 3 set aku menang berbalas kosong. Memang tak sangka gak la sebab brader tu memang champion. Aku rasa berkat latihan dan pengalaman masa di Pasir Gudang tu gak la yg membuat kan aku boleh menang. Dan juga tak lupa berkat doa padaNya. Dan tak lupa gak Naz nye bat ping pong mmg champion.. Suka gila aku ngan bat naz tu.. Memang melekat la.. Thanks Naz..abih tournament aku pulang balik kat ko Naz..hehehe

Nota kaki* Naz champion main ping pong. Sape brani leh ajak dia battle ping pong. :)

7 comments:

~Sasha Farina~ said...

wah.. champion eh :)

paranoid of death said...

Harsha - Blom gik.. baru masuk semi final..hehehe..

iyan said...

kalau lawan dengan kau aku pun takut mal...
lengan punya la besar...
sekali hayun boleh lekuk kepala aku kena bola nittaku...
hahahaha

Ana said...

good luck till final... menang belanja k yang...ingat tau dah janji :P

paranoid of death said...

Iyan : chait! mana ada.. saje je ko ni..ekekeke..

Ana: okeh.. harap2 menang..kekkeke..

Anonymous said...

hello.sy nak tanye kedai kinsport di larkin jaya terletak di mana?

din said...

huhu... nas mmg dasat.. die tuh sume sukan die sapu.. haha.. agak2 kalo ade tournament teng2 dengan prize yg champion pon die nak join gak... huhu...