Monday, March 2, 2009

Record sudah settle!





Alhamdulillah recording mingu lepas kat Singapore settle. Walaupun ada yang aku tak puas hati. Memang salah aku gak. Sebab tak dapat nak balik practise ngan line up lain. (naz, sori gue tak dapat balik practise). Recording kali ni, lebih teratur. Naz merancang lebih baik. Lagu pun makin memberahikan.kekeke.. Aku agak selesa recording kali ni. Mungkin dah ada pengalaman masa recording album KAWAN. Cuma bila kurang practise tu, kurang la yakin aku untuk kuarkan idea dan tiupan..hehehe..tapi alhamdulillah, rakan2 blower yang lain kasi aku moral support. Thanks Atoi, Nausad, Naz, Ipin, Pozy dan Arab. Sape nak dengar lagu ni, tunggu le kemunculan nya..kekekeke... Aku dah ngantuk..tak tau apa le yg aku merepek ni. :)

6 comments:

Nas Plague said...

okeh.. sound pun ok walaupun belum mix betul2 lagik... :P kali ni aku mix ikut cara big D plak... tgk apa hasil dia... :P

arini aku email lagu... shhhh... blum boleh kongsi lagik... :)

paranoid of death said...

Naz: hehehe..okeh roger..tk sabo gak aku nak dgr..hehehe.. kita taram jek..

Si Fakap said...

Whoo hoo!

paranoid of death said...

Si Fakap: Wwwweee weeet..hehehe

Kronik Kronisme said...

tahniah!!

paranoid of death said...

Kronik Kronisme - Terima kasih :)