Thursday, April 15, 2010

Button Plague Of Happiness


Malam tadi lepas keja, aku bergegas pergi rumah Amert SNB. Dia cakap button dah siap. AKu agak exited gak la. Sebab dah lama tak buat button. kebetulan Amet ada mesin penekan buat button. So dari aku buat kat kedai, baik la aku buat ngan member aku. Untuk button ni, aku buat untuk Plague Of Happiness nye. Ada 4 design. Harga satu ketoi pun baru RM2. Tapi aku rasa, aku nak jual by hand la senang. Sebab benda kecik ni kan kalau antar by pos ni leceh skit. Takut tak sampai. So, aku akan jual masa time gig je kot. Tu gambar kat atas leh tengok. untuk design baju, insyaallah mingu depan siap.

3 comments:

adLedash said...

salam abg azmal..

saye arina..kwn2 ISDP yg abg azmal tgkapkan gbr kat studio Andax ritu..huu!

saye nak order jugak button2 tu...sume design...huu! ari tu nampak kakak Ain pakai. so, nak jugaklah. terima kaseyh!

nnti saye contact lain untuk confirmkan.

peace! (^_^)v

paranoid of death said...

arina- boleh..nanti jumpa masa kat Noisy k..

Lullaby said...

bang, saya nak button dengan baju. macam mana nak dapatkan?