Friday, November 6, 2009

Di LCCT bersama teman2 dan cewek ;)




Agak lama gak aku tak update blog ni. Agak sibuk di kantor. Server kat kantor pun sekejap ok, sekejap tak. jadi aku terus jadi malas nak update. (sebenornya malas :p) Last week, cewek aku ngan geng Factory Outlet dia gi Beijing. Jeles gak aku tak dapat gi skali. Dapat hantar kat airport dan amek kat airport je. Takpe la. Next year, turn aku plak. "Naz, disebabkan ko dah beli buku pasal negeri China, aku nekad next year kita kesana gak..hehehe.."

3 comments:

Nas Plague said...

aik geng factory outlet kurang sorang... :P kekekekeke

paranoid of death said...

ekekeke..tu la pasal..huhu

Ana said...

ehehe... lg sorg gang factory outlet tkleh ikut , kena kumpul duit nk kawen..ehehe.. kalau tpt soping dia nk ikut kot... naz bila nk g china? great wall mmg simply amazing & breathtaking! ;-)